Р здвяне свято останн

Різдвяне свято останнє,
Вшануємо брати і сестри.
Богоявлення привітаємо,
Щоб нам жити в добрі та честі.
Хай несуть Йорданські води,
Ті традиції Богом дані.
Хай зціляють людську природу,
І хай буде це не в останнє.
Хай Господь не покине грішних,
І водою Святою змиває.
Неслухняних та безутішних,
Лиш Господь, це робить уміє.
Поклонімось Йому низенько,
Хай пробачить  всі ті провини,
Його воля вона близенько,
Святий Отче нас не покине.


Рецензии