Оч

Що мені Бог, коли є очі твої,
Він десь  за хмарами , там де польоти,
А сіро-зелені прикраси Землі, -
Ось вони рядом, напроти.

Ось вони рядом, чекають цих слів,
Та дивляться якось звисока,
Та так, що  відразу я  захворів,
Красуня моя відьмоока.

Що мені Бог, коли від цих вій
Не в змозі тримати  бажання,
Він сам їх створив і як наслідок дій
Приніс мене в жертву коханню.

Коли  я прийду на поклін до нього
Скажу — мене звабили очі,
Міняти не  хочу я їх ні на що,
Якщо мені в пекло  -   охоче.   

2012


Рецензии