Бажання

Чому мені так боляче, чому?
Таке бажання щоб всі зникли люди,
Залишитись, як вітер, самому
І дихати у повні, вільні груди.

Не слухати прокльонів, матюків
За те, що не вівцею є в отарі,
Не бачити  розбещених панів,
Збиваючих безкарно нас в угарі. 

Чому мені так боляче, чому?
Жме серце біль , ридають мої очі,
Коли я розумію, - самому
Не в силах подолати жахи ночі

Терплю цей біль, бо маю шлях пройти,
Мені його дав Бог і я бажаю
Побачити, як рвуться ланцюги,
І потім я лелекою зникаю.

2011


Рецензии