Якби...

ЯКБИ...

Якби збагнути міг, що за життя
ми сплачуємо божевільне мито,
то, може, вгамував би почуття
і навіть зайвим став би суму спиток.

По-іншому б дивився я на світ,
усюди б ставив крапки, а ні коми,
і кожен свій необережний зліт
я більше б не повторював ніколи.

Мене б у приклад ставили усім.
На дивака народ дивитись збігся б.
До дому повертався б я у сім,
І вигадати вірша б не спромігся.

Та, слава Богу, сталось все не так.
Палати зміг, але не встиг згоріти.
Шкода лише, що літ моїх літак
вже тільки може силоміць злетіти.


Рецензии
А все ж треба злітать, хоч і силоміць...

Наталья Сытник   18.01.2013 14:02     Заявить о нарушении
Що і робимо, звісно.

Алексей Бинкевич   19.01.2013 00:50   Заявить о нарушении