Не гукай, не клич. не треба...

Не гукай. не клич, не треба - не прийду,
Не торкай болючі струни.
В самотині спокій я знайду.
Хай голосять поминальні дзвони!

Буду слухать й тішиться сама,
Поминальні дзвони по коханню.
Хай болить душа одна,
Хай стражда, обдурена зарані.

Не чіпай, не воруши ту біль,
Вона вщухла, вмовкла та не зникла.
Не кидай на свіжу рану сіль,
Ще болить, вона іще не звикла...


Рецензии