Снiги, снiги на Украiну...

Сніги, сніги на Україну,
Біленькі хати замело,
Садки вишневі біля тину,
Покрилось ковдрою село.

М’яке, пухнасте покривало,
Іскриться діамантом сніг.
Давно такого не бувало –
У плавнях очерет поліг.

А сніг все сипить, йде, лягає,
Сьогодні боже є Різдво!
Зима всі нечисті вбирає,
Морозний дух йде на село.


Рецензии