Бiло навкруги...

Біло навкруги, випали сніги
Чисті і м’які, мов пух,
Зимонька-зима царствує сама,
Від морозу забиває дух.
Пара вороних з інеєм сідих
Здалеку дрібцює до села.
Нелегкий їх путь, конячини йдуть,
Тягнуть віз скоріше до тепла...


Рецензии