Я кохаю

Я кохаю, чуєш? Я кохаю !
Я кохаю взимку й навесні.
І одного поруч я не маю -
Це тебе, коханого, у сні.
Ти не снишся більше, не питаєш,
Як я там без тебе, чим живу.
Ніжним сонцем, ти, не називаєш,
І не чуєш більше, як кричу.
Я втомилась, я вже забуваю,
Як були щасливі, й ті часи,
Коли солодко мене ти обіймаєш,
Коли в світі ми були одні.
Я кохаю, але це забулось.
Кожен день вбиваю це в собі,
Та що було - те уже минулось,
Ніби розчинилось у воді.


Рецензии