суц1льна душа, в яко1 э т1ло

У нього немає душі,
це суцільна душа,
в якої є тіло.
йому важливіша афіша,
ніж діло.
Він - одні почуття.
З ним так "комфортно",
як нове взуття.
Він залишає мозолі
і на п'ятах рани.
В ньому киплять
        пекельні вулкани,
але бігти немає куди.
Його в мені лікують
        як застуди.
В мене від нього
        вже болить в грудях.
Але всі, крім мене, байдужі.
У нього немає душі,
це суцільна душа,
в якої є тіло.


Рецензии