Маме

Життя прожить- не поле перейти.
Щоб в полі тім стежину протоптати,
так часто сил десь треба віднайти...
Дає їх в час такий нам рідна мати!

Сьогодні вже і вісімка з нулем
в її віконце будуть заглядати.
І ми слова найкращі віднайдем,
щоб нашу рідну неньку привітати.

Прийміть , кохана матінко , від нас
найкращі й найніжніші привітання.
Хай радість і здоров, я ні на час
не лишать Вас, а ми свої бажання


в серцях несемо прямо до небес.
У Господа для Вас будем молити
років найкращих,і щоб лід той скрес,
що часом душу може холодити!.


Рецензии