KFC

на мілі, немає грошей на таксі,
та дійду до твого дому навіть пішки.
знов принесу ГМО із KFC
та солоні смажені горішки.

я не думаю про те, ким є тобі:
коханкою, розвагою чи чимось більшим.
вода сьогодні зимна у трубі,
то хоч-не-хоч, а ти мене зігрієш.

за тиждень повертається вона,
твоя кохана, наречена, майже жінка.
долий мені до повного вина,
бо якось стало від думок цих надто гірко.

коли це станеться, то ти пообіцяй,
що не шукатимеш зі мною спілкування.
за день запросиш на останній чай.
без зайвих слів. емоцій. це прощання.


Рецензии