change...

І рухнули в раз нерухомості стіни
І знову засвітяться геть тьмяні зорі
І стануть знешкодженні сховані міни
І шторм лютий стихне далеко на морі
Десь сніг тихо зійде такий дуже древній
І вітер затихне далеко десь в горах
І все дуже змінеться ви будьте певні
І згинуть щурі десь у сво;х затхлих норах...


Рецензии