Майдан незалежностi

              Швидко чутка за чуткою лине-   
              Не спокійно живе  Україна.
              А  Майдан  незалежності знову,
              Слуха цю не спокійну розмову.

              Грізно дивляться очі на брата,
.             І сумуе розчинена хата.
              А по хаті пустій вітер віе
              І немае на спокій  надії.

              Вгомоніться - земля людей просить,
              А за хатою вітер  голосить                ь...
              Чи хтось чуе його, чи не чуе,
              А той вітер вже й стріху руйнуе...

             Лиш Всевидяче Око все баче,
             Хто руйное радіе, чи плаче...
             І  чому так на світі бувае
             Що   хрещеннИй про гріх забувае?

             -Схаменися, що ділемо брате?
             Україна-одна у нас мати!


Рецензии