ХОЧУ!

хочеться говорити з тобою.
НІ-ПРО-ЩО.
Хочеться:
просто говорити.
чути твій голос.
дещо дитячий.
нахилятися до теба.
не показувати, що плачу.
вдихати твоє тепло.
цілувати тобі руки.
притулятися до шиї губами.
цілувати спину
ховатися у твоє волосся.
обнімати тебе, стискати.
чути ритм твого серця і не боятись,
що воно зупиниться колись,
коли мене не буде у хаті
поряд з тобою...
голівонько моя сива,
дешенько моя зболіла,
я хочу любити цю жінку так,
щоб ні вона ні ви
не хворіли...


Рецензии