Наслiдки перегляду клiпа

:-))   :-))   :-))   :-))   :-))

( Мы с девчонками посмотрели клип "ВЕСНА" популярного украинского певца Виктора Павлика.
  После этого одной из них приснился сон, что они с Виктором  обнимались, целовались, занимались разными любовными глупостями и т.д. Но потом он уехал, а она рыдала, психовала и очень хотела вернуть его. Я попробовала придать этому рассказу шуточную стихотворную форму.
 Вот что получилось...)

...Моцна злива у діброві
Та шалений вітер -
Карі очі, чорні брови
Сльозками залито!
Хто ж то гучно репетує,
Хто ж то серце крає?
Наша панночка бузує -
Павліка жадає!

Що ж ти вдіяв, пане ставний?
(Най би був багатий!), -
Що дівча реве негарно,
Не виходить з хати?!!
Що ж ти вдіяв, добрий пане?
(Най би був здоровий!), -
Що тепер в такому стані
Панна чорноброва?...
Нащо збурив, пане хтивий,
Лагідну голубку?
Нащо ж ти її, цнотливу,
Цілував у дупку?
Пестив губки вогкуваті,
Обіцяв кохати...
Сам ся вшив на Закарпаття -
Іншим заспівати!

Мокро, йой, тепер та зимно
На усю країну:
Плаче балувана панна -
Павлік-бо ж покинув!
Галасує дівка файна,
Аж хитає віти:
"Дайте Павліка негайно -
Буду-м ся любити!"

...І летить плачу відлуння
Ген за Теребовлю:
"Поверніть мені Вітюню,
Бо ся піду втоплю!!!"

:-))   :-))   :-))   :-))


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.