Шалене лiто 2012

Шалене літо пропекло
Усі думки, аж зводить кістки -
Міста, примістки та село
«Колайдер» звісний…

«Казан» і серце вже зварив -
Душа волає;
РазОм живе все розморив
До небокраю…

Вже спеку мозок гріє мій
З бентежним сонцем…
І входить промінь вогняний -
Радон та стронцій.

Сумління витікше псує
Солоним потом
І ланцюговою стає
Реакцій стогін.

Розуму дотик мерегтить -
Все незбагненно -
Щоб  в вибуху настала мить
Грибів* шалених…



*Мається на увазі ядерний вибух.


Рецензии