Золота пара

Скажи ти дзеркальце мені
Чи гарна,  гарна  я
Чому, чому, одна, одна
Не кім не займана
Дівоче серце зрозумієш
Запалиш  вічним двох вогнем
Могла життя тобі довірить
Яку в любові пронесеш
               пр
І не покинута ніколи
І в серце холод не зайде 
Щасливі світлі усі дні
І я щаслива я щаслива
Що я одна в тебе одна
В душі ніколи не остине
Богом обвінчана любов

Життя щасливе від початку
 Життя щасливе до кінця
Не замела снігами долю
Заздрість людей і їх обман

Життя щасливе для тебе
Життя щасливе у любові
                2р
У парі щоб була любов
І золота з тобою  пара



                Пр  2р



               


Рецензии