Мене iз ранку, наче греблю

* * *

Мене із ранку, наче греблю,
неначе греблю прорвало.
Вставай, поете, і не гребуй
словами.
      Хай твоє чоло
зоріє сяйвом світанковим,
най не іржавіє скрижаль.
Тоді не згубиться підкова,
як в неї душу вклав коваль.


Рецензии