Щедрiвка

Святий вечір,щедрий вечір
Вилив в небо зірок глечик,
Розпалив в печі багаття,
Вкрасив снігом гілок плаття.
Прилетіли янголята
Почали пісні співати.
С завірюхой вітер-коник
 Задзвенів в веселі дзвони.
Щедрий вечір,добрі люди,
Добре серце б"ється в груди.
Добра пісня знов лунає
 З Новим Роком нас вітає.


Рецензии