п сля баттона

є люди для рибок, а є для рибалки,
для саду, городу, щоб ставить там палки,
криницю копати, дерева ростити
курей годувати, або ж сіяти жито.
щоб людям завжди життя рятувати,
щоб про сплату податків завжди сповіщати.
жити свободно, чи є в цьому потреба?
коли маєш призначення - "жити, як треба"?!
коли маєш завдання, але немає цілі?
коли є в тебе час, немає можливості?
коли ти втрачаєш життя на частинки?
марнуєш спогади, годинки, хвилинки?
коли пам'ятаєш, який смак житття,
коли ти в душі поводишся, як дитя,
коли ти вже знаєш, яка в тебе стежина, -
я вітаю тебе, бо ти вже Людина!


Рецензии