Посiваю

Вкраїнський хлопчик я веселий,
Із Новим роком йду вітать!
Я жита повнії кишені
Несу на щастя розсівать!

Щоб врожаї були багаті,
В Новому. Щоб було добро
І мир, і спокій в кожній хаті.
Хай квітне місто і село!

Бажаю міцного здоров*я,
Везіння, вдачі і тепла.
Усім безмірної любові,
Щоб в душах і серцях жила!

Щоб світлим день був. І приємним
Було, і радісним життя.
Хай ніч спокійна буде, темна...
Бажаю грошей, як сміття!


Рецензии