Я без тебе

Зустрічей не шукай ти зі мною
Заморозив любов ти мою
Я тебе розлюбила а зараз
Тільки біль від кохання в душі
Я так вірила в щирість любові
Тільки секс в тебе був в голові
                Пр
Помилилася так помилилась
В благородство повірила я
І настала в любові година
Що забути тебе вже пора
Я  без тебе. без тебе,  без тебе
Мов тягар що упав із  душі

Не дзвони не турбуй більше мене
Вже любов ти мою не вернеш
Ворожити на квітах ромашки
Я не буду вже більш на тебе

Я прощала тобі все прощала
Так хотілося вірить тобі
Я страдала любила а щастя
Я не знала з тобою повір


Рецензии