Спочити вона хоче..

Нравятся строки, мелькают дни,
столетия гор падают вниз,
и сочинения склались в едино,
любим ми рідну нашу вкРаїну 8-)..
Любим, чекаєм, когось ми кохаєм...
Що буде взавтра ми ще не знаєм
Зовнішність, туга, мир та війна,
Вся ця культура пішла уже на..
Перший останній цілунок ночі.
Далі з тобою спочити хоче....


Рецензии