де дiлися раннi...

...ранні твори не збереглись...
...вони як і я залишилися на згорілих...
...чи перероблених шматках паперу...
...культурою в них і не пахло...
...самі лише відчуття та почуття...
...і ніякої думки та філософії...
...оце мемуари... школо моя рідна школо...
...буря намальована там де мав бути сніговик...
...а на синьому чи б то пак блакитному папері...
...білим по синьому...
...а результат... все змішалось і вийшов
...не мазут а брудне болото яке пахне то рибою
...то кока колою...
...а стерті деталі душі не змазати таким непотрібством...
...зібраним на обочині життя після того як перевернувся...
...бензовоз....


Рецензии