Двi одинокi...

дві одинокі свічки..
…для себе і нього…
…дві одинокі свічки…
…радість та туга…
…дві одинокі свічки…
…вони не разом…
…дві одинокі свічки…
…вони горять… поки їх вік…
…і дві одинокі свічки погаснуть…
…водночас… коли настане їх…
…невпинний час…


Рецензии