Туган жерим

ишим  оттай  жанады       сагынып  туган  елимди, туып  оскен  жеримди. Озегимди  жарады   журектеги  сагыныш, бир  оксип  жылап  алгым  келеди-туган  жерди  сагынып...     Туган  жерим- касиетти  жер  анам, сагынамын  сени  аркашан.  Топырагынды, гулинди, тикенинди  жеринди,  сагынамын  жер   анам...


Рецензии