Два життя

Вона - середньостатистична:
Робота, дім, а в нім сім'я.
У неї зморшки на обличчі
І досить вживане ім'я.

Шухлядні вірші, оповідки
(у них - про спалені мости) -
Її життя притихлі свідки,
Її самій собі листи.

До всіх люб'язна і привітна.
Для себе - сум і каяття.
І як вона, така тендітна,
Живе одразу два життя?

13.01.2013


Рецензии