Осiннiй ранок

Зашепотів осінній вітер
І скинув жовте листя.
Дерева вкрили рідну землю
Мов золотим намистом.

Кугутики збудили села:
Народ вставай – вже новий день!
Виходить ясне сонце в небо,
Який це рай, який едем.

Панує спокій, ніжна тиша –
Життя бере початок.
А я радію, я щасливий
У цей чудовий ранок.
14.10.2001 р.


Рецензии