бабусин рушник

Мій старенький бабусин рушник
Я дома  у мами  знайшов
Від часу пожовтів і поник
В мої ніжні  спогади ввійшов
      
Приспів 
 Красиво вишиті  пташки
На полотні бабусинім руками
Рожевіють  червоні нитки
Стали сірими чорні з роками
Час пройшов я до цього не звик
Чорні коси збіліли на скронях
Мене   рідний бабусин рушник
Зустрічає з хлібом на долонях

Було різне в моєму житті
І  свято і сльози в  очах
Від  часів як я був в сповитті
Та  лежав на маминих руках
    
Пам’ятаю я нас  молодих
Ти в дорогу мене проводжав
А рушник як змінитися встиг
Час летить а я не помічав
   
Мій старенький бабусин рушник
Я дома  у мами  знайшов
Від часу пожовтів і поник
В мої ніжні  спогади ввійшов


Рецензии