Як би ти знав

(Жіноча партія)
Як би ти знав...
Як я...
Тебе кохаю...
Як за тебе...
Болить...
Моя душа...
Як за тебе...
Я Господа...
Благаю...
Щоб дав тобі...
Він щастя...
І добра...

(Жіноча партія)
Як би ти знав...
Як я...
Тебе кохаю...
Кохаю так...
Що аж...
До забуття...
Ти на Землі...
Такий...
Один я знаю...
Ти лише мій...
А я...
Навік твоя...

(Жіноча партія)
Як би ти знав...
Як я...
Тебе кохаю...
Для мене ти...
Як небо...
І Земля...
Як жити...
Без тебе...
Я вже не знаю...
Вселилась в тебе...
Вся...
Моя душа...

(Чоловіча партія)
Як знала б ти...
Як я...
Тебе кохаю...
Кохаю так...
Що аж...
До забуття...
Ти на Землі...
Одна...
Така я знаю...
Ти моє серце...
І моя душа

http://www.vlad-amelin.ru/pesni/3800-yak-bi-ti-znav.html


Рецензии