ВяСна на дварэ вж!

Да дэ!?

Э!.. Ты ня ведаеш…
Як гэта робицца вш.
Вот, я ж  тфоя дедына, х… Дэ ж твая роспорка…

Ха! Затрымай мяня зь!
Ну, Козку ш Стрэлочак скуш.
Бо зь прама промНева гэта… г… оглоблына й.

Лынула до дотыКУ ЗЬ.
А потом фтрух фспомныла: э! я шэ Тёмына Тёлочка ж.
А ведь блазнотынка
Гонь яка солодынька.

Засычэ ш чы ш
Всих прам ШысьЦёрачка.
Гэтака добрынька,
Шо вмора аж.

Ибо Лопатына
Чы ж сэмЕ зграбная: возымо Конюха й по й Алы М сцёгЖычкам.
СтоЛовая.
Ловымо
НохХальля.

А потым в лоб яйко.
Й здох охСёл… На й-на й… най… найн, эх, найн:
Сэрцэ бо аж колотыця.

НайСлайЖдайсь
ПозирКам, королева кобрыньська.
Бо ж Миша гондычкы ш.
На пытЛозы й спыць.

Ну, высна! Згынь…
Ваша маты лыха й.


Рецензии