Per aspera ad astra

На сторінках живе моє ім'я:
Таке просте й водночас зрозуміле.
Можливо, дивно, але тут-це я,
Мої емоції, думки мої правдиві.
Ще зовсім юна, ще не все життя,
Та що там все , іще й не половина!
Іду вперед із думкою про те,
Що сам у собі ти виховуєш людину.
Не прагну слави,грошей, визнання,
Крутих мажорів в дорогих машинах.
Найкращий друг для мене тишина,
Люблю самотність у всіх її мотивах.
Per aspera ad astra мій девіз,
Хай на шляху моєму будуть грози,
Я через терни до зірок дійду
З усмішкою і без сухої прози.


Рецензии