Зозул Додаток до кобзаря

Ой, зозулі ви, зозулі, гулі-гулі-гулі...
Нагулялися дівчата й тичуть хлопцям дулі...
А пристроїти малечу - немає оселі...
І не дуже то вони, скажем, і веселі...
Бо кохатись було добре - ліси. річки, стави...
Здобули на все життя отакої слави...
А тепер уже ніяк їм не повернути...
Як знайти якогось лоха, щоб його надути...
Непогані і жінки з них іще бувають...
Бо вони багато вміють і занадто знають...
Бідна Ненька-Україна... Скільки їх по долі...
Обіцяли дівкам грошей... Захотілось волі...
Ну а дітям раду дати... Їм би пити водку...
Працювати не хотять - заливають глотки...
Розведуть кого спіймають, та й потікають...
Виживати якось треба... І вони це знають...
Так вони собі й живуть - хтось когось шукає...
А Дитячи(гроші)закінчаться - тоді й заспівають...
Немовлята немовлята... Тяжко буде жити...
Треба вас усіх давно в гнізда розгніздити...
Бо жінки тільки й уміють - роздвигать рогатки...
А як дітям раду дать - не мають і гадки...
Бо про ту любов, що в кінах, вони тільки мріють...
Ну а як воно насправді - потім зрозуміють...


Рецензии