Чи зна те як пахнуть зранку кв ти?

Чи знаєте як пахнуть зранку квіти?
Що ліс шепоче понад вечір?
Колись балакав з вами тихий вітер
Про шлях далекий гірських течій.

Чи лід тремтів під вашими ступнями?
Сніжинка падала до рук як всесвіт?
Складна по формі просто досконала,
І завірюха виткала  б переспів.

Чи зорі падали кудись до горизонту?
Немов в долоню їх би по збирала,
І сумнівалася б  чи сон то,
Чи це ілюзія хоралу.


Рецензии