Вечорiе...

Вечоріє. Лиш деревця
Вітерець колише.
Пташенятко заспівало,
Розірвало тишу.

Гарно соло так виводить,
Дзвінко, на осині,
Все темніше з кожним часом,
Стелить туман синій.

А вона, мов та артистка.
Що ж це за пташина?
Ні душі. Лиш голосисту,
Чуть. Що за новина?

Та ж по дворі січень ходить -
Тому так радіє!
Сповіщає - день надходить -
Син родивсь в Марії!

Тому по садках літає,
Радісно співає.
Незабаром - святий вечір
В гості завітає!

                04. 01. 2013р.
               


Рецензии