Душа моя нудьгу за Тобою 192

Душа нудьгується  про Бога,
В Живого Бога віра ця,
І рветься дух мій лиш до Нього,
До Бога рідного, Вітця.

Зріднив Господь нас – ми як діти
Із Духом Праведним Святим,
І милий серцю Він повіки:
Надія, радість й щастя  з Ним.

Душа нудьгується  про Бога,
Про інше і не помишля,
Не хоче більш вона нічого,
Лиш Господа шука душа.

* По мотивах писання преподобного Силуана Афонського


Рецензии