Первая и последняя любовь на таджикском

Бо сад чабру чафоят,
Боз хам ба дил ширини.
Бо сад дарду давоят,
Боз хам ба дил карини.
Ту шохи ошикони,
Аз хама бехтарини.
Дил хар лахза бигуяд:
" Фариштаи замини "
Дил гашта мубталоят,
Ту ишки аввалини.
Дил метапад бароят,
Ту ишки охарини.


Рецензии