Людина ма крила, та л та на м тл

Людина має крила,
Та літає на мітлі,
І всі чекають дива,
Лежачи на спині.

Людина має крила,
Та літає на мітлі,
Живе вона красиво,
А там згорить в вогні...

Людина має крила,
Та літає на мітлі,
Життя проходить мимо,
Не лічимо ми дні.

Людина має крила,
Та літає на мітлі,
Вона б по небу плила,
Та хватить і землі...


Рецензии