Дорожче над усе - життя!..

Вже немає надії на краще,
Вірю в те,що все буде інакше.
Вже не чекаю нісого.Що буде?
Цього не знають,не знають люди.
Хтось жити хоче,а в небо летить,
Це вічній сон,це не на мить!..
Рідні в печалі,вони плачуть,
Та їхні сльозі нічого не значать...
Людина була - людини немає,
Яка то людина - ніхто не знає...
За маскою злою добро криється,
І злій людині теж про добро мріється!
Якою б людина та не була,
Для неї дорожче всьго життя!..


Рецензии