н коли не п зно

ніколи не пізно змінитись,
ніколи не пізно, змінити життя.
знайти в собі силу,
знайти в собі віру,
ще раз по новому, прожити життя.

ніколи не пізно, приборкати гордість,
ніколи не пізно, спуститись з небес.
пройти по землі, озирнутись довколо,
побачить, почути по іншому все.

усміхнутись по іншому другій людині,
руку подати тому хто в біді.
чесно прожити, трезво дивитись,
на дуже нелегке життя на землі.


Рецензии