З в1кна

Сидить бусол на стовпі,
Лелечить в своїй журбі,-
Відлітаю в теплий край,
Що сховавсь за небокрай,
Покидаю поле, луки,
Болота і озерці
І кажу слова розлуки
У часи осінні ці...
Лелечить лелека-бусол,
В очі дивиться тобі
І вдається, що в надії
Каже він слова свої,-
Повернуся навесні,
Принесу весни пісні.


Рецензии