EnglishRussian Holdall

i'm on my way to a show-- khorosho!
asked out a girl, she said 'nyet'--that is bad
woever gives me a 'chmok', will get 'tsvetok'
but one who fails to dig, will get 'fig

come on, know-it-all, come on open up your english-russian holdall

when you got friends forth and back--that's nishtyak
but when you're always alone-- that's oblom
when no one calls on the phone--that's прогон
when things are wrong every way--that's just hren'

come on, bishop come on, come on bishop, open up shop!
come on, rabbi come on, come on rabbi, give us hi-five!

whoever hates the war, might not score
from two great cultures i want to make one world

when everyone sings a song, that's 'narod'
and when your shoes don't feel tight-- that is kife
when vodka flows like a sea-- that's 'krasivo'
and when spring is in swing--that means you are ZHIV!

come one, baby come on, come on baby, pick up the phone
come on, pope come on, come on pope, give us some hope
come on, know-it-all, open up your Russian-English holdall
come on, come on sirree open Russian-English glossary
come on, come on my 'droog', open up your Russian-English wordbook
come on, come on bishop put up your cup, we'll fill it up!


priginal--
Англо-Русский Словарь – Сплин


 Мой поезд едет в Стамбул - это cool
Но денег нет на обед - это bad
Кто мне покажет стриптиз - тому kiss
А кто покажет кулак - тому fuck

Давай, лама, давай,
Давай открывай
Свой англо-русский словарь

Когда повсюду ты свой - это joy,
Когда ты всюду один - это spleen
Когда никто не звонит - это shit
Когда вокруг все не так - это ...

Давай, лама, давай,
Давай открывай
Свой англо-русский словарь

Кто ненавидит войну -
Тот в плену*
Из двух великих культур
Я хочу сделать одну

Когда вокруг все поют - это good
Когда ботинки не жмут - это тоже good
Когда румян каравай - это кайф
Когда на улице май - это и есть наша life

Давай, лама, давай,
Давай открывай
Свой англо-русский словарь

Давай, лама, давай
давай открывай
да подставляй не зевай


Рецензии
класс! такую песню и короленке не стыдно было бы показать.

Пайк Звёздочкин   13.01.2013 07:30     Заявить о нарушении
ну у меня уже неск. песен есть, которые я б показал ему. кстати, собираюсь как-то написать эту штуку про "Народы любят". выходит штук 30 куплетов :)

Лорд Брайтон   13.01.2013 22:45   Заявить о нарушении