Щедрувати час!

Щедрий вечір наступає -
Щедрувати час!
Відчиняйте ворітонька,
Гості йдуть до Вас!
Привітаєм, заспіваєм -
Павлик і Панас.
Щастя й миру побажаєм
Всій сім*ї ураз!
Хай здорові будуть діти
В кожному дворі.
Хліба хай завжди стачає
Й їжі на столі!
Щоб цвіли і багатіли
Люди на землі...
Україні й українцям -
Долі доброї!


Рецензии