Велыка национальна ризныця анекдот на укр. языке

ВЕЛИКА НАЦІОНАЛЬНА РІЗНИЦЯ (анекдот).

Батьки задивились на хвилю морську,
А поруч їх діти по волі.
Хлопчисько і дівчинка грають в піску,
Малі і за звичаєм голі.

Той хлопчик на море приїхав з Орла
Дівча із батьками зі Стрия.
На хлопчика дивиться дівка мала
І щось там собі розуміє…

І каже: «Не думала я, що така
Між нами велика різниця!
Що мова? Відразу піймеш голяка
Де руські, а де українці!


Рецензии