Пташина проблема. На укр. языке

ПТАШИНА ПРОБЛЕМА.


На фермі пташиній погані діла –
Яєць виробництво спадає!
І вирішив фермер: «Була, не була!
Візьму собі півня з Китаю!

Хоч, може і скажуть, що не патріот,
Мені ця набридла бундючисть!
Нехай забезпечать по-іншому, от,
На фермі китайську плодючість!»

Придбали «китайця». Аж тирса летить!
Для кур свято стало буденням.
Їх Петька топтати готов кожну мить,
А яйця несуть, як скажені!

Всі справи на фермі угору пішли,
Прибутки ростуть без зупину.
Але час прийшов і для суму, коли
Той фермер побачив картину:

Лежить собі півник, останніх хвилин
Чекають засмучені очі.
Вже чорна крукиня кружляє над ним,
З жадобой їх виклювать хоче!

І фермер завмер: «Мій улюблений птах,
На тебе був весь розрахунок!
Ти сили віддав в сексуальних боях,
Який тобі дать порятунок?

Мій півник не тло для кручачой біди!
До ліків беру тебе в хату.»
Тут Петька зморгнув одним оком: «Іди!
Не бачиш?! Вона зараз СЯДЕ!!!»


Рецензии