Д стали!

« Чому ти заміж ще не вийшла?» -
Мене запитують усі.
Дають поради, наставляють
Як краще бути у житті.

« Чому сама по світу ходиш?»,
« Чому дитинку ти не родиш?»,
« Чому?... Чому?...» - усі питають,
Мов комарі мене кусають.

Мені так хочеться сказати:
« Поради ваші вже дістали!
Без вас сама я розберуся,
Лиш тільки сили наберуся!»
13.01.2013р


Рецензии