Телеграма в1чним

Ми написали тисячі віршиків
Про шкоду куріння
І залежності від І-нету
Але ми залишилися на порозі
Епохи Середньовічного застою
Не Відродившись вчасно
У нас нема великих просвітителів
Як Данте Мольєр Вольтер
І нема Гоголя Шекспіра Булгакова
Може вони й є
Але вони невідомі
Хоча й інтернети володіють нами
Врятуйте наші душі
Ви вже їх рятуєте
Своїми творами працями статтями
І що передали в наш час
Золоті ідеї золоті думки
Листи від руки і
Рукотворні шедеври
Зачекайте знову відробляю
"Панщину" Інтернетові
Із книжкою втік
Рятуючись
Дописую телеграму
Не чекаю відповідей
Не чекаю змін
Самі не прийдуть
Все в наших руках.
15.10.2012
РІВНО 14 РОКІВ


Рецензии