Щедривка

Зійшла зірка на Маланку.
Щедрий вечір аж до ранку,
Місяць світить по землі
Допоможе шлях знайти.

В кожну хату на весну
Я добробут принесу.
Щедрим людям врожаю
Ми бажаем на кутю.

Злагоди, здоров`я всім
Повен буде щедрий дім.
А Василь Вам до світанку
Посівате буде с ганку.

З новим роком добрі люди!
Будьте щедрими усюди!
І про нас не забувайте
За щідривку  щось нам  дайте!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.