Маги у брагине. - Брат гине?

Дык к гинеКолаху й добрэ

И вот мы тут, Божэ, с кусочками соли.
И если найдзёцца яки хоць ламоць хлеб,
Мы вмажам ягоны на бровы тут гондэ
Анцихрыста прама Брылёчка ш.

Мы вмазав и вшлёньдзив бо, бач ты, Ягнёнка.
А гэта ведзь, шо ты, хлапчук гений проста вш.
И мы паскушали лись мёду в дзед Васьйи.
А дальшый… ны знайимо й матра вж.

И нечага дажэ й исци да пароГА Й,
Каб чаю з дароги з Драгичын чы, што ли, х.
Ды не, мы пагоним! Там дзядзя крыщоны… насцыть и дасьць дзёгцю взь.

Сядыся! Имчыма! Наш форд, што ли, здохлы.
Да мы!..ь блин без мяккага знака ци мозима.
И вота Ягнёнак у змрочным дрымоцци.
Да хай, ха, клюёт себе носам!

А ты, дид, нычогый. Ны дав ны пирожных ш.
А ты за вушонка цягав мал-мал боньдзю,
Шо лезе ж да сахар, ну-да, не да святасць.
Да брось ты! Да гдзе твая хара!

О так харыЗматык и чахне, х,
Хрыстапрадавца.
Забыв пасталы ж, бач, знянацКУ СЬ.
Назад трэга знома звяртацца. Ды всё жэ  не прав  сё рамно ты, хы, Бацюшка.
Куда я зайиду за Зайцём,
Шо спав бы уф бабы й хвайна п.

И мы-ф пракатались с 120
Минютак вець так как-т.
А не шэ й на гавтазапрафке лавив мух ципа жэ-с.

Однако… шо там нам гектары, татарам засраным.
Далы ж мы й поспаты
Вночи шэ бидламом
И бабцы з дидамы.
Ага, блин.

Пожуй нашы во шашлыка ж, дид!
Мы ж жрэм зверскэ тэльбо.
Аджэ ж, и шэ трэба ий ф сне зе б. ЬТакое во щесце быць вмесце
З Рачкамы ий Козьмы  ий Говныщ.

Ны буц вам пуд морДУ СЬ
В Яновы й.
На НоваГодДзе й стайРойЕ-ф.

Ды што ж, ну…
ВыпраБаВане ля Ёга Ш. Хай развивае снаРовКУ Ш.
А то а ни да марозу,
А ни па торф дзед зь.

...Ну, как и без двухТочча, х,
Жыд даст захаЛохВахк


Рецензии