Адзiнка больш, чым палавiнка...

Адзінка больш, чым палавінка,
А двойка болей, чым адзінка.

Толькі тады бясспрэчным будзе вынік,
Калі усе адзінкі скласці ў венік.

Выснова грош каштуе ці пятак:
Людзьмі не лічбы правяць, а між імі знак.


Рецензии